Please use this identifier to cite or link to this item: http://doi.org/10.25358/openscience-8161
Authors: Bespaljko, Helena
Title: Einfluss einer weizenreduzierten Ernährung auf die hepatische Fibrose und auf die transiente Elastographie der Leber bei Nicht-alkoholischer Fettlebererkrankung
Online publication date: 17-Nov-2022
Year of first publication: 2022
Language: german
DDC: 610 Medizin
610 Medical sciences
Institution: Johannes Gutenberg-Universität Mainz
Department: FB 04 Medizin
Place: Mainz
ROR: https://ror.org/023b0x485
DOI: http://doi.org/10.25358/openscience-8161
URN: urn:nbn:de:hebis:77-openscience-b9444200-e4a5-4c4b-82f8-89f662cf92440
Version: Original work
Publication type: Dissertation
License: CC BY-ND
Information on rights of use: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/
Extent: VI, 78 Seiten ; Illustrationen, Diagramme
Appears in collections:JGU-Publikationen

Files in This Item:
  File Description SizeFormat
Thumbnail
einfluss_einer_weizenreduzier-20221022214222930.pdfDissertation Helena Bespaljko1.94 MBAdobe PDFView/Open