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http://doi.org/10.25358/openscience-8161
Authors: | Bespaljko, Helena |
Title: | Einfluss einer weizenreduzierten Ernährung auf die hepatische Fibrose und auf die transiente Elastographie der Leber bei Nicht-alkoholischer Fettlebererkrankung |
Online publication date: | 17-Nov-2022 |
Year of first publication: | 2022 |
Language: | german |
DDC: | 610 Medizin 610 Medical sciences |
Institution: | Johannes Gutenberg-Universität Mainz |
Department: | FB 04 Medizin |
Place: | Mainz |
ROR: | https://ror.org/023b0x485 |
DOI: | http://doi.org/10.25358/openscience-8161 |
URN: | urn:nbn:de:hebis:77-openscience-b9444200-e4a5-4c4b-82f8-89f662cf92440 |
Version: | Original work |
Publication type: | Dissertation |
License: | CC BY-ND |
Information on rights of use: | https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/ |
Extent: | VI, 78 Seiten ; Illustrationen, Diagramme |
Appears in collections: | JGU-Publikationen |
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File | Description | Size | Format | ||
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einfluss_einer_weizenreduzier-20221022214222930.pdf | Dissertation Helena Bespaljko | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open |